BBQ vlees bestellen bij keurslager Meulepas

Wilt u heerlijk vers en mals barbecue vlees van een ambachtelijke slager? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Keurslager Meulepas is namelijk de slager in Boxmeer en omgeving die dit voor u kan verzorgen. Onze barbecueworstjes, hamburgers, vleesspiezen, spareribs en speklappen hebben de weg naar menig BBQ feestje in Boxmeer, Rijkevoort, Vierlingsbeek, Wanroy en Venray al weten te vinden.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten vlees, vis, salades en al het overige bijbehorende eten zoals stokbroden en sauzen.

alle complete bestellingen vanaf 5 personen

BBQ vlees bestellen bij keurslager Meulepas
BBQ voor ieder budget en alle wensen

BBQ voor ieder budget en alle wensen

Voor ieder budget hebben we iets passends in het assortiment: of u nu een lekkere barbecue voor uw buurtfeest of verjaardag wenst met klassiekers zoals hamburgers, barbecueworst, karbonades en schaslick. Of een exclusieve barbecue met bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas en lamsboutlapjes. Ook een vegetarische of vis barbecue kunnen we u bieden. Ook houden we rekening met dieetwensen, zoals glutenvrij eten.

We hebben de keuze uit de volgende soorten barbecue vlees:

Eén ding hebben onze producten gemeen: het vlees is van topkwaliteit. Ook de salades zijn dat, want die maken we in onze eigen keuken. 

BBQ vlees compleet aan huis bezorgd

We bezorgen BBQ vlees bij u aan huis indien gewenst bij een bestelling van € 200 of hoger in een straal van 20 km om Boxmeer.

Bij een bestelling vanaf 15 personen leveren we tevens gratis een gas barbecue, borden en bestek in bruikleen. Verder wordt het vlees in koelboxen geleverd. Zo blijft alles goed koel en wel zo handig: uw koelkast puilt zodoende niet uit. En ook doen we voor u de afwas: u kunt het bestek na gebruik gewoon in de meegeleverde bakken deponeren. Het enige wat u hoeft te doen is het vlees zelf gaar maken en daarna genieten!

Keurslager Meulepas is kortom het adres voor alle soorten barbecues: of het nu om een eenvoudige, kleine barbecue gaat of om een barbecue voor een bedrijfsfeest met exclusieve wensen en waar alles uitbesteed is. Keurslager Meulepas regelt het voor u!

BBQ vlees compleet aan huis bezorgd

BBQ vlees bestellen en contact

In principe is alles mogelijk zoals te zien. De wensen van onze klanten staan namelijk centraal. U kunt dus vlees los bestellen, of in BBQ pakketten. Op online BBQ vlees bestellen kunt u ook direct uw bestelling doen.

Wilt u meer weten of direct BBQ vlees bestellen? Bel ons dan op 0485 - 520 394 Of mail naar info@meulepas.keurslager.nl Of ga naar ons contactformulier.

Henk Meulepas, Keurslager

De Kloostertuin 21
5831JS Boxmeer
0485520394

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten