Wilt u konijnenbout kopen en bereiden? Slagerij Meulepas Boxmeer heeft dit populaire wild in het assortiment. We kunnen u ook vertellen hoe deze te bereiden. Stoven, braden en bakken zijn de meest gangbare bereidingswijzen in ieder geval.

Kerntemperatuur konijnenbout

Van groot belang bij de bereiding van konijnenbout en overig wild is de kerntemperatuur. Een goede kerntemperatuur geeft namelijk het volste aroma en zodoende krijgt u dus het lekkerste gerecht. Klik op kerntemperatuur wildgerechten om de juiste temperatuur voor konijnenbout te zien. Deze is overigens te meten met een kernthermometer.

Ander wild & wildgerechten

Keurslager Meulepas heeft ook ander populair wild in het assortiment. Denk aan:

  • Eend
  • Hert
  • Ree
  • Zwijn
  • Haas

Ook voor fazant en en gans kunt u bij ons terecht. U kunt deze vleessoorten ook combineren en zo een heerlijk wildstoofpotje. Keurslager Meulepas is kortom het adres voor alle soorten wild in de regio Boxmeer, Gennep, Venray en Mill.

Contact

Wilt u meer weten of wilde eend bestellen? Bel ons dan op 0485 - 520 394 of mail naar info@meulepas.keurslager.nl Of kom gerust langs in onze winkel in Boxmeer.

Henk Meulepas, Keurslager

De Kloostertuin 21
5831JS Boxmeer
0485520394

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten