Wilt u konijnenbout kopen en bereiden? Slagerij Meulepas Boxmeer heeft dit populaire wild in het assortiment. We kunnen u ook vertellen hoe deze te bereiden. Stoven, braden en bakken zijn de meest gangbare bereidingswijzen in ieder geval.
Van groot belang bij de bereiding van konijnenbout en overig wild is de kerntemperatuur. Een goede kerntemperatuur geeft namelijk het volste aroma en zodoende krijgt u dus het lekkerste gerecht. Klik op kerntemperatuur wildgerechten om de juiste temperatuur voor konijnenbout te zien. Deze is overigens te meten met een kernthermometer.
Keurslager Meulepas heeft ook ander populair wild in het assortiment. Denk aan:
Ook voor fazant en en gans kunt u bij ons terecht. U kunt deze vleessoorten ook combineren en zo een heerlijk wildstoofpotje. Keurslager Meulepas is kortom het adres voor alle soorten wild in de regio Boxmeer, Gennep, Venray en Mill.
Wilt u meer weten of wilde eend bestellen? Bel ons dan op 0485 - 520 394 of mail naar info@meulepas.keurslager.nl Of kom gerust langs in onze winkel in Boxmeer.